Poznata imena HDZ-ovih kandidata Požeško-slavonske županije za saborsku listu

31.07.2016. | 034portal
Pregleda: 24006

Županijski odbor HDZ-a donio je odluku o kandidatima koje će predložiti središnjici stranke a koji bi se trebali naći na listi za sabor u petoj izbornoj jedinici. Peta izborna jedinica pored naše obuhvaća još Brodsko-posavsku i Vukovarsko-srijemsku županiju.

Kako doznajemo, Županijski odbor HDZ-a se sastao jučer (30.srpnja) i jednoglasno donio odluku da će ispred naše županije stranka predložiti šest imena a to su: predsjednik požeškog HDZ-a Darko Puljašić, župan Požeško-slavonski Alojz Tomašević, gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić, predsjednik županijskog HDZ-a Franjo Lucić, gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević i bivši gradonačelnik Pakraca i pomoćnik ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije Davor Huška.

Dakako, od ovih šest navedenih imena neće se svi zaista i naći na listi, kako doznajemo, HDZ-ovci očekuju tri sigurna a možda i četiri mjesta na listi.


Doznajemo i da požeški HDZ očekuje vrlo visoku poziciju na listi, koja bi garantirala ulaskom u sabor pa bi tako grad Požega konačno dobio svog predstavnika u tom visokom tijelu od strane HDZ-a.


Rok za predaju listi je 13 kolovoz. 2016. u 24 sata a do tada ćemo sigurno saznati jeli se požeška struja HDZ uspjela izboriti za visoko mjesto na listi, koje joj po mišljenu mnogih lokalnih HDZ-ovaca zasluženo pripada.

Dodano: 01. kolovoza 2016. u 12,30 sati

Temeljem službenog priopćenja županijske organizacije HDZ, pored do sada navedenih kandidata doznajemo da su još kandidirani Ivica Kovačević, Zdravko Mandić i Mato Jurić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI