Livak najavljuje intenzivnu kampanju HSS-a na internetu

Na sastanku izbornog stožera HSS-a
(FOTO: HSS)

21.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 6593

Hrvatska seljačka stranka na izbore će izaći samostalno, a u 5. izbornoj jedinici planiramo osvojiti barem dva saborska mandata, rekao je Predrag Livak, predsjednik požeškog HSS-a u razgovoru za 034portal.

Glavni ciljevi HSS-a su očuvanje hrvatskih prirodnih resursa, kao što su voda, izvori, šume i otoci, državnih tvrtki (primjerice HEP) i ravnomjeran regionalni razvoj.

- Slavonija je danas zapostavljena. Sve investicije idu prema glavnom gradu ili moru, mi ćemo se zalagati za razvoj kontinentalnog turizma. Svoj ćemo položaj ojačati intenzivnim aktivnostima prema članstvu i simpatizerima, a ići ćemo s modernom kampanjom. Tu mislim prvenstveno na internet i njegove društvene mreže - objasnio je Livak strategiju HSS-a.


Održan je sastanak Izbornog stožera HSS-a u Požegi, ali zasad se još ne zna koliko će predstavnika Požeško-slavonske županije biti na HSS-ovoj listi u 5. izbornoj jedinici.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI