Zamućeni izvori pitke vode; neprohodne ceste

ŽC 112
(FOTO: Ilustracija)

16.07.2016. | I.V
Pregleda: 11112

Iz centra 112 sitgla je obavjest da je zbog izlijevanja rijeke Orljave za sav je promet od 15,30sati zatvorena državna cesta D 38 Požega – Pakrac između Orljavca i Kamenske.

Isto tako zbog izlijevanja potoka Brzaja za sav je prometod 15,30 sati zatvorena državna cesta D 69 Kamenska-Zvečevo-Voćin.

Osim zatvorenih cesta u centru 112 upozoravaju da je zbog velikih količinapadalina došlo do zamućenja izvorišta Veličaka i Stražemanka.


IzvorišteVeličanka je gotovo u cjelosti isključeno iz sustava javne vodoopskrbe dok je Stražemnka u večernjim satima također pokazala mutnoću pa je uključenorezervno crpilište Dubočanka.


Zaposlenici Odjela vodoopskrbe Tekije d.o.o.su na terenu i kontroliraju stanje. Tokom noći se očekuje smirivanje stanja. Udijelovima vodoopskrbnog sustava moguća je pojava mutnoće i u tom slučajupotrebno je vodu prokuhati ukoliko se koristi za piće ili za ljudsku uporabu.

Dodatne informacije mogu se dobiti na tel 313-450. Tokom sutrašnjeg dana će bitinova informacija o stanju vodoopskrbe u Požeštini.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI