RVA poklonio bilirubinometar vrijedan 39.5 tisuća kuna rodilištu požeške bolnice

Bilirubinometar vrijedan 39.5 tisuća kuna
(FOTO: Tomislav Milanović)

28.06.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 9535

Radio Vallis Aurea je od sredstava prikupljenih organizacijom humanitarnog rođendanskog koncerta Severine na Trgu Sv. Trojstva 25. svibnja ove godine odlučio kupiti bilirubinometar za rodilište Opće županijske bolnice u Požegi. Vrijednost tog uređaja je 39.5 tisuća kuna. Danas, mjesec dana nakon koncerta obavljena je primopredaja u Općoj županijskoj bolnici Požega.



- To je aparat koji omogućuje bezbolno mjerenje bilirubina bez vađenje krvi koji kod djeteta ne izaziva bol, a može se ponavljati neograničeni broj puta. Naša bolnica ulaže značajna sredstva u medicinsku opremu, međutim razvoj medicinske opreme je toliko moćan da nema proračuna bolnice na svijetu koja bi mogla u potpunosti pratiti razvoj te opreme, zato je svaka donacija dobro došla. Zahvaljujem radiju Vallis Aurea na ovoj donaciji - rekao je predsjednik vijeća OŽB Požega, Miljenko Vukoja.





- Želim zahvaliti svim našim slušateljima koji su se odazvali u velikom broju na koncert i kupnjom ulaznice pomogli u kupnji ovog uređaja. Zahvaljujem pokroviteljima i sponzorima koji nas prate tijekom cijele godine. Moram zahvaliti požeškoj bolnici na brzoj i učinkovitoj komunikaciji prilikom nabavke ovog uređaja kao direktor radija, a kao pacijent i građanin moram pohvaliti doktore i prekrasnu bolnicu. Mislim ju svi trebamo više cijeniti – rekla je direktorica RVA, Marija Piper Horvat.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI