Prolila joj jake kemikalije po autu: ¨Živimo stvarno među bolesnim ljudima¨

Ilustracija
(FOTO: Ilustracija)

27.06.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 12992

U redakciju nam se javila 32-godišnja čitateljica koja je željela ostati anonimna, šokirana postupkom jedne starije gospođe. Naime u petak je na kratko parkirala automobil ispred zgrade broj 7, u Ulici Vlatka Mačeka, gdje joj je gospođa uz uzvike prijetnje s balkona po haubi prolila jako abrazivno sredstvo.

- Parkirala sam na kratko jer sam išla u obližnju ljekarnu s bolesnom 13-godišnojm kćerkom. Gospođa je svašta vikala i bacila je jako abrazivno sredstvo na haubu mog automobila. U početku je izgledalo kao brašno pa sam mislila da neće ostati oštećenja, ali nakon pranja ostale su fleke i sada će auto morati na lakiranje – ispričala nam je čitateljica.

Obratila se policiji gdje joj je rečeno da ima jako dobar slučaj za tužbu, ali kako kaže ne želi u to ulaziti, samo želi upozoriti građane kakvih ljudi ima oko nas.


- Nemam trenutno sredstava za sudski proces, ali to stvarno nije u redu. Nije ona zakon da radi takve stvari! Željela sam samo ukazati građanima da živimo među bolesnim ljudima i da paze gdje parkiraju svoj automobil – rekla nam je čitateljica.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI