Tražimo izlazak iz Europske unije

A-HSP
(FOTO: A-HSP)

26.06.2016. | I.V./A-HSP
Pregleda: 10284

Na internetskim stranicama Autohtone - Hrvatske stranke prava izašao je članak pod naslovom:"A-HSP poziva Hrvatski narod na novu bunu protiv udbaških stranaka". Što pišu na stranačkim stranicama pročitajte u nastavku.

"Na sjednici Glavnog stožera, dana 25. lipnja 2016. godineispod gupčeve lipe u Gornjoj Stubici definiran je nastup Autohtone –Hrvatskestranke prava na sljedećim izvanrednim parlamentarnim izborima.

Na izbore se ide samostalno u svim izbornim jedinicama. A–HSP smatra da Hrvatskoj nije mjesto u EU, stoga odlučno tražimo raspisivanjereferenduma pod nazivom HREXIT.


Za predsjednika Glavnog stožera izabran je Neno Doždor izMilne s otoka Brača, a dopredsjednike Franc Turnar iz Hum na Sutli i VinkoJakus iz Splita.




Autohtona – Hrvatska stranka prava sa mjesta odakle jeMatija Gubec 1573. godine poveo seljačke puntare u borbu za slobodu i pravdupoziva Hrvatski narod na novu bunu protiv onih Udbaških političkih stranakakoje 25 godina rade protiv Hrvatske i Hrvatskog naroda."


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI