Učenica godine je Antonija Matraković, a učenik generacije Jura Starčević

Odlikaši osmih razreda OŠ Antuna Kanižlića
(FOTO: Tomislav Milanović)

10.06.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 8520

Svečanom sjednicom učiteljskog vijeća i završnom priredbom učenika "Igra se nastavlja" obilježen je Dan škole OŠ Antuna Kanižlića jučer u Gradskom kazalištu Požega.



Nakon dodijeljenih nagrada učenicima koji su postigli dobre rezultate na županijskim i gradskim natjecanjima održane su brojne predstave i plesne koreografije.

Učenicom godine proglašena je Antonija Matraković koja je na državnom natjecanju iz povijesti osvojila četvrto mjesto nakon prvog mjesta na županijskom natjecanju, a na županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika osvojila je drugo mjesto.





Učenikom generacije proglašen je Jura Starčević koji je osvojio prvo mjesto na županijskom natjecanju iz kemije i informatike, na županijskom natjecanju iz matematike osvojio je treće mjesto, a sudjelovao je i na državnom kvizu "Koliko poznajem Hrvatski sabor".



- Nadam se da ću i dalje svojim radom i uspjesima biti na ponos svojim roditeljima kao i školi koju ćemo napustiti "uzdignuta čela". Iz ove škole osim mnogih znanja i spoznaja nosimo sa sobom i nove životne pustolovine. Naši nastavnici naučili su nas da budemo dobri ljudi na čemu im zahvaljujem u svoje ime i u ime svojih prijatelja – rekao je Jura Starčević 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI