Smjene u požeškom HZZ-u i HZMO-u

HZZ projekt
(FOTO: Lidija Galić)

08.06.2016. | Ivan Vlahović
Pregleda: 21794

Ovih dana došlo je do smjena predstojnica dvaju državnih ureda.

U Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, područni ured Požega, smjenjena je dosadašnja predstojnica Marija Užar, a za novu v.d. predstojnicu imenovana je Jasminka Antunović.

U Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje, područni ured u Požegi, koji je do sada vodila predstojnica Gabrijela Matić Duvnjak imenovana je nova v.d. predstojnica Višnja Tomić Dalić.

Kako doznajemo, iz ureda za odnose s javnošću HZZ-a, sve je u skladu sa Statutom, te da po imenovanju novog ravnatelja obaju zavoda predstojnici istih područnih ureda stavljaju svoj mandat na raspolaganje. Isto nam je rekla i novoimenovana v.d. ravnateljica HZMO područnog ureda Požega Višnja Tomić Dalić.


Neslužbeno doznajemo da bi smijenjenim predstojnicama, s obzirom da su mandatno imenovane, mandat trebao potrajati još neko vrijeme, ali to se nije dogodilo. Uzmemo li u obzir da su obje smijenjene predstojnice, članice SDP-a, ne trebamo biti previše inteligentni kako bi zaključili da se radi o političkim igrama i podijeli fotelja podobnima.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI