Politika ne znači uključivanje u stranku, nego djelovati za opće dobro

HSLS, Dalibor Gvozdanović i Danijel Majer
(FOTO: Ivan Vlahović)

03.06.2016. | Ivan Vlahović
Pregleda: 5318

Na danas održanojtiskovnoj konferenciji HSLS-a na temu - "Mladi, politički idruštveno se angažirajte i ne dozvolite drugima da kroje vašubudućnost." - govorili su Danijel Majer, predsjednik županijskogHSLS-a te Dalibor Gvozdanović, potpredsjednik požeškog HSLS-a, evošto kažu:

- Mi u HSLS-u ne možemobiti zadovoljni s načinom upravljanja, jer je sada jasno kakogospodarska zona i poduzetnički inkubator neće biti izgrađeni.Godinu dana je do lokalnih izbora što znači da je prošlo tri otkadimamo novog gradonačelnika. Smatramo da je puno bolje bilo, kada seveć išlo u kredit, uložiti ga u direktan razvoj gospodarstva. Trgna kojem se uskoro neće imati tko šetati (osim umirovljenika) ibazen u kojemu se neće imati tko kupati, mogli su pričekati. - kaže Majer

Držimo da se moglorezati rashode uposlenih, prvenstveno smanjenjem broja zaposlenih.Nedopustivo je da gradska uprava ima 30-40% više stalno zaposlenihnego županijska uprava koja radi složenije poslove. - mišljenja jeMajer


Dalibor Gvozdanović jepozvao mlade da probude se i uključe u davanje ideja, jer kako kaže,ako mladi neće, neće niti drugi to raditi za njih.


- Malobrojni su oni kojise žele uključiti u politiku. Politika ne znači uključivanje upolitičku stranku, nego djelovati za opće dobro. Ima mladih upolitičkim strankama, ali šute, njih posebno pozivamo - rekao jepotpredsjednik požeškog HSLS-a Dalibor Gvozdanović.

- Na mladima svijetostaje i ne dopustimo da nam mladost prođe, a da ništa nismo nitipokušali napraviti. Svojim nedjelovanjem prepuštamo drugima da namkroje budućnost. - poručuje HSLS-ov dvojac.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI