Velički borci uspješni na međunarodnom taekwon-do turniru

Taekwon-do klub Velika
(FOTO: TK Velika)

30.05.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 4075

U organizaciji Taekwon-do kluba "Marsonija Kuna" iz Slavonskog Broda održan je međunarodni Marsonija kup 2016.

Natjecalo se u dvije discipline, borbama (sparing) i formama (obvezni sastavi). Taekwon-do klub iz Velike nastupio je s 14 natjecatelja: Patricija Mandić, Klara Šebalj, Blaž Čačić, Ivan Čačić, Petar Dalić, Matej Dalić, Ivica Zeba, Lucija Zeba, Filip Mandić, Fabio Mandić, Mihael Zeba, Nikola Vilus, Rahela Ivanković i Filip Pavlović.




- Ivan Čačić osvojio je drugo mjesto u kategoriji sparing-juniori, Blaž Čačić bio je prvi, Patricija Mandić osvojila je drugo mjesto u kategoriji sparing- juniorke, a Filip Pavlović, koji je nakon dvije borbe ušao u finale gdje je nepravedno izgubio, odnio je drugo mjesto u svojoj kategoriji. U disciplini forme, svi su sudionici u kategoriji svog pojasa,odnijeli po jednu ili dvije pobjede. Nekima od ovih mladih boraca ovo je bilo prvo iskustvo na natjecanju i nadamo se da će im ovo biti dobar poticaj za danji napredak - rezimirao je nastup svojih učenika trener Zdenko Zlomislić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI