Kreće uređenje Trga sv. Terezije, pogledajte zadnje fotografije prije početka radova

Počelo je ograđivanje gradilišta
(FOTO: Vjeran Blašković)

16.04.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 15603

Počelo je ograđivanje gradilišta prije početka radova na uređenju Trga sv. Terezije koji će, kako je najavljeno iz Grada Požege početi u ponedjeljak. Završio je postupak javne nabave za odabir izvođača radova koji će biti, kao i kada je riječ o rekonstrukciji Gradskih bazena, požeška tvrtka Presoflex gradnja.

Vrijednost radova procijenjena je na 12,5 milijuna kuna s PDV-om. Sve ponude iznosile su manje od toga iznosa. Podsjetimo, Grad Požega je za ovu investiciju podigao kredit.

Na nadmetanje se javilo četiri ponuđača. Zajednica ponuditelja Cestar d.o.o. iz Slavonskog Broda i Gradnja d.o.o. iz Osijeka ponudili su svoje usluge za 8,7 milijuna kuna s PDV-om, Osijek Koteks d.d.. za 9,1 milijun kuna s PDV-om, Vodogradnja d.d. iz Varaždina za 11,8 milijuna kuna s PDV-om te odabrana tvrtka Presoflex gradnja d.o.o. iz Požege za 8.1 milijuna kuna s time da oni jedini nisu u dokumentaciji naveli podizvođače te sve radove planiraju izvesti samostalno.







Današnji izgled Trg sv. Terezije tako će poprimiti potpuno nove konture i izgled. Između ostaloga bit će izgrađene i fontane. Stari ginko bi, kako se da naslutiti prema skicama, trebao ostati. Pogledajte zadnje fotografije staroga izgleda Trga sv. Terezije prije početka radova.






















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI