Učenice Glazbene škole Požega idu na međunarodno puhačko natjecanje ¨Woodwind & Brass¨

barbara Kšenek i profesorica Lucija Zovko
(FOTO: Tomislav Milanović)

09.04.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 3266

Nakon odličnih uspjeha na državnom natjecanju 13. ožujka na kojem su sudjelovale učenice flaute Glazbene škole Požega, Barbara Kšenek, Maja Mustapić i Jana Mustapić očekuje ih novi izazov. S profesoricom flaute Lucijom Zovko sljedeći tjedan, točnije u srijedu, četvrtak i petak idu na međunarodno puhačko natjecanje u Varaždin.

- Radi se o natjecanju "Woodwind & Brass" gdje ćemo imati konkurenciju iz Hrvatske, Mađarske, Austrije, Slovenije i Srbije. U Barbarinoj kategoriji bit će 11 natjecatelja. Nakon jako dobrog uspjeha na državnom natjecanju gdje su Barbara i Maja osvojile prvo mjesto u svojoj kategoriji nadamo se dobrim rezultatima i na međunarodnom natjecanju – rekla je profesorica flauta u Glazbenoj školi Požega, Lucija Zovko.




- Ovo mi je druga nagrada na državnom natjecanju, ali prvi put sam osvojila prvo mjesto u svojoj kategoriji.  To mi je novi poticaj za daljnji rad i zadovoljna sam. Ne znam hoću li biti prva na međunarodnom natjecanju jer konkurencija je dosta jaka, ali jedva čekam i nadam se dobrom rezultatu – rekla nam je Barbara Kšenek.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI