Slavonija pobijedila Croatiju 4:1, Ančurovski donio Slaviji nova tri boda

Treći zgoditak za Slavoniju Tomića
(FOTO: Bojan Miščević)

02.04.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 6756

Nogometni klub Slavonija pobijedio je danas na stadionu kraj Orljave goste iz Đakova, HNK Croatiju rezultatom 4:1 u 21. kolu 3. Hrvatske nogometne lige. Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku Požežana, naime, rezultat na odmoru je bio 2:0, a strijelci Marko Grbeš i Mile Pavelić. Bilo je tu nekoliko promašenih stopostotnih prilika, a i jedan promašeni jedanaesterac od strane igrača Slavonije.

Nakon odmora kreće dosta ravnopravna borba s nekoliko polušansi i šansi s obje strane. Nemir u redove Slavonije unio je Šibičić u 70. minuti susreta kad nakon ubacivanja iz vana lijepo smiruje loptu u šesnaestercu te zabija za 2:1. Bilo je još neko vrijeme povuci, potegni da bi sedam minuta kasnije Tomić ipak vratio utakmicu u smjeru pobjede domaćih. Nakon prekida i udarca iz kuta Karačića Tomić lijepo glavom sprema loptu u mrežu. Do kraja su Požežani potvrdili pobjedu pogotkom Grbeša nakon prekršaja nad kapetanom Pavelićem koji je izveo slobodni udarac s desne strane.

- Zadovoljan sam igrom, prvo poluvrijeme smo bili puno bolji i prednost je mogla biti i veća. U drugo poluvrijeme smo ušli malo opušteno i kazna je stigla. Imali smo tih 15 minuta mraka, ipak smo zasluženo pobijedili - izjavio je trener Požežana Marijan Bakula.


NK Mladost bježi Slavoniji jedan bod i hoće li se ovom pobjedom Požežani popeti za jedno mjesto na prvenstvenoj ljestvici ovisi o nogometašima iz Ždralova.


Pogledajte fotogaleriju s utakmice Slavonija - Croatia.

Nogometaši Nogometnog kluba Slavija nastavljaju svoj niz pobjeda. Ovog puta su minimalnom pobjedom pobijedili domaći NK Oriolik.

- Pobijedili smo golom Vinka Ančurovskog u 65. minuti. Utakmica je bila tvrda i teška, možda i najteže gostovanje. Na terenu smo odigrali tvrdo, čvrsto i agresivno te zasluženo pobijedili. Od 75. minute igrali smo s igračem manje, čuvali smo i sačuvali pobjedu do kraja. Sljedeće kolo nam dolazi Koprivnica , no u srijedu je polufinalna utakmica juniora Slavije protiv Dinama iz Zagreba, svi smo sad u tome, kad to prođe, razmišljat ćemo o Koprivnici - izjavio je trener Pleterničana Dalibor Bognar. Slavija ovom pobjedom ostaje na najmanje 2 boda prednosti ispred drugog Međimurja, odnosno na 5 bodova do srijede kad će Međimurje kompletirati kolo odgođenom utakmicom.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI