Novi uspjeh: Požežanin Ludvig noseći broj 123 u Anconi bacio kuglu za europsko srebro

Damir Ludvig stoji skroz lijevo
(FOTO: Iz priv. kolekcije D. Ludvig)

02.04.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 5195

Član Atletskog kluba Požega Damir Ludvig osvojio je srebrnu medalju u bacanju kugle na europskom dvoranskom prvenstvu za veterane u Anconi. Postigao je i svoj osobni rekord bacivši kuglu 13,64 metra. Prvenstvo se održava do sutra, a počelo je 29. ožujka.

- Nastupilo je oko 7500 atletičara iz cijele Europe tako da je i konkurencija bila izuzetno jaka, a i trajanje prvenstva je šest dana što je i malo kraće od uobičajenih 7 do 8 dana. Satnica je malo kasnila tako da je i bacanje kugle za moju kategoriju počelo u 22 sata kad je nakon cijelog dana potrebno imati snage za natjecanje.







Odmah sljedeće jutro je bilo i bacanje diska gdje sam izborio ulazak u finale i 7. mjesto, a posljedice kasnonoćnog bacanja kugle su se osjetile na bacanju diska - ispričao nam je Damir Ludvig.

- Malo je nedostajalo da se na proglašenju čuje "Lijepa naša", ali nadam se da je i to blizu. Odmah sam primijetio i startni broj 123 koji je bio i dodatna motivacija kad sam ga stavio na majicu - oduševljen je srebrni Požežanin.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI