Traži ženu koja želi živjeti na selu: ¨Može biti i starija od mene, to mi ne igra ulogu¨

Željko Bilać
(FOTO: Tomislav Milanović)

22.03.2016. | T.Milanović/M.Mirković
Pregleda: 14320

Željko Bilać zvani Daćko 52-godišnji je stanovnik Požeškog Markovca u kojem živi već šest godina. Država mu je obnovila kuću, živi od  655 kuna mirovine i 200 kuna socijalne pomoći, ali nije nezadovoljan i sretan je životom na selu.

- Život na selu ima svoje prednosti, ovdje imam mir. Nije mi problem živjeti preko zime. Donesem si drva i živim dan po dan. Dva puta dnevno mi dođe kuharica iz Trenkova koju mi osigurava pružatelj socijalne službe u Velikoj. Opušten sam, još kad bih se mogao oženiti bio bih jako sretan – priča nam Željko.

Dan mu prođe opušteno. Provoza se biciklom, ode do trgovine, donese drva i vodu iz bunara i, kako kaže živi, bez stresa, dan po dan. Ovim putem traži ženu koja bi bila spremna na život na selu.





- Imam 52 godine, ali godine mi nisu problem. Moja buduća supruga može biti starija i deset godina od mene, to mi ne igra ulogu. Ako je pušač, kupovat ću joj i cigarete. Valjda joj je jedna kutija dnevno dosta  i to neće biti problem. Ne treba meni ne znam što, neka kuha i pere suđe, a ja ću biti dobar prema njoj. Čak sam i razmišljao prijavit se u emisiju "Ljubav je na selu" – rekao je Željko.  

Ima vrt u kojem prošle godine nije ništa zasadio, ali ove godine će saditi luk. U posljednjih 20 godina promijenio je puno lokacija življenja, ali sada je zadovoljan i sretan samo nekada malo usamljen. Nadamo se da će se Željku javiti još neka usamljena duša kako bi im život bio ljepši. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI