Ana Vilenica u Požegi: Slijedite svoje snove i stvarajte nove vrijednosti

Ana Vilenica u predstavi Sladoled
(FOTO: Tomislav Milanović)

19.03.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 6119

"Kad sam bila mlađa godio mi je dinamičan ritam glumačkog posla, odnosno izmjenjivanje  razdoblja koja su užasno zauzeta s onima razdobljima kad ne radiš puno. Dosta se putuje i ja to volim, ali moram priznati da sam se malo sam se umorila. Jedva čekam da nekakav veći period u životu provedem na jednom mjestu ", rekla je poznata hrvatska glumica Ana Vilenica koja je s glumicom Mladenom Gavran gostovala u Požegi glumeći u predstavi Sladoled sinoć u Gradskom kazalištu Požega.



Ana Vilenica poznata je po mnogim kazališnim predstavama, ali glumila je i u hrvatskim televizijskim serijama kao što je "Dolina sunca".


- Drugi put sam u Požegi. Nisam još do sada glumila, ali sam bila jednom prilikom na humanitarnim koncerta, ali Sladoled je moje glumačko "krštenje" u Požegi. Ova predstava mi je odlična za raditi jer ovo je glumački izazov zbog toga što igram likove s rasponom godina od tri do 63 godine. U radu je to bio izazov, a izvođenju užitak – priča nam Ana.


>Mislila je da će joj u predstavi Sladoled biti veći problem igranje mlađih godina, ali kaže da je zadovoljna s načinom na koji se snašla. 



- Bilo mi je teže raditi razliku između 50 i 60 godina zbog toga što je ta razlika gotovo nevidljiva i pitala sam se kako ću to napraviti to i postići razliku, ali nadam se da sam uspjela u tome. Što se tiče kazališne karijere trebala bi početi raditi u predstavi Scene Gorica, dječju priču Grga Čvarak i nešto smo govorili o ponovnoj suradnji s Teatrom Gavran što bi najviše voljela i to željno iščekujem – rekla nam je Ana.

Najdraža uloga joj je Marylin Monroe što je bio njen diplomski ispit kojeg je radila sam sa studentima s njene klase.  Mladim ljudima koji se žele baviti glumom poručila je da rade puno, slijede svoje snove, vjeruju u sebe i stvaraju nove vrijednosti.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI