Pomoć za Korinu: Pomozite djevojčici oboljeloj od rijetke kožne bolesti

Korina Svoboda
(FOTO: facebook)

18.03.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 22885

"Pomoć za Korinu" stranica je na facebooku čiji je cilj prikupiti financijska sredstva potrebna za podmirivanje troškova liječenja male Korine Svobode iz Jakšića. Ona je djevojčica stara sedam mjeseci i rođena je s brojnim prirođenim melanocitnim nevusima koji prekrivaju cijela leđa, simetrično dio trbuha, te područje glave. Obzirom da je riječ o gigantskim melanocitnim nevusima, s visokim rizikom za malignu transformaciju, upućena je na pregled i mišljenje specijalista izvan Hrvatske

- Supruga i ja 19. travnja s Korinom idemo u "Pedijatric dermatology department great ormond street hospital for children" koja je smještena u Londonu. Tamo ćemo dobiti mišljenja i nalaze vrhunskih specijalista. Imamo još dvoje djece, a ja sam samo zaposlen tako da smo u teškoj materijalnoj situaciji. Teško nam je naravno kao što bi bilo teško svakom roditelju. Najviše nas muči neizvjesnost je li to moguće liječiti ili nije, ali naravno pokušat ćemo sve za dobrobit našeg djeteta – rekao je Korinin otac, Slaven Svoboda.




Sami troškovi liječenja bit će podmireni od strane HZZO-a, no svi ostali troškovi koje će roditelji imati vezano uz odlaske u London neće moći biti isfinancirani ukoliko im ovim putem ne pomognemo. Broj žiro-računa na koji se mogu uplatiti sredstva je: IBAN: HR2624020063103007638, a broj Korininog oca Slavena je 095/3500-981. 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI