Požeške plesačice ponovno uspješne; osvojile 4 zlatne i 2 srebrne medalje

Požeške plesačice
(FOTO: Plesni studio marine Mihelčić)

07.03.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 4004

Četiri zlatne i dvije srebrne medalje osvojile su plesači Plesnog studija Marine Mihelčić na prvenstvu Hrvatske u Hypo centru u Zagrebu. Natjecanje je trajalo tri dana, bilo je više od tisuću plesača, a Požežani su sudjelovali s devet koreografija.







- U velikoj konkurenciji birale su se najbolje koreografije za Gala večer u subotu gdje je od 550 koreografija izabrana i naša članica Hana Ledić s koreografijom Spanish Rose. U prepunoj dvorani Hypo centra Hana je odličnom izvedbom pokazala zašto je u ovih izabranih 17 koreografija. Hana Ledić osvojila je zlatnu medalju i za klasični solo Bajadera te zlatnu medalju za musical solo Spanish rose - doznajemo od voditeljice Marine Mihelčić.







Zlatnu su medalju u paru osvojile Hana Ledić i Nika Sabljak za koreografiju All for the best te Lora Ledić i Nia Barišić za koreografiju The Olivers. Hana Ledić osvojila je i srebrnu medalju, za lyric solo Bird girl. Srebro je osvojila i Valentina Ivanišević za lyric Schindler list.
Svi su se požeški plesači kandidirali za odlazak na Svjetsko prvenstvo u  A - ligu. U Poreču im tako predstoji borba s plesačima iz cijeloga svijeta.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI