¨Cesta nam je izrovana, nasuo sam rupe svojim pijeskom, danas su došli i samo malo dosuli¨

Rupe u Vinogradskoj ulici
(FOTO: Čitatelj)

01.03.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4995

Prošlog tjedna javio nam se čitatelj Damir Mutić iz Vetova i pitao kada će Grad Kutjevo nasuti tj. popraviti rupe u Vinogradskoj ulici. Požalio se što već mjesecima stoje rupe na makadamskoj cesti, da je djeci teško prolaziti pored njih do škole. Rekao je kako je u više navrata zvao u Grad Kutjevo gdje su mu odgovorili da će se cesta popraviti, a da je zadnje pojašnjenje zašto se cesta ne popravlja da je traktor kojim se to treba obaviti na popravku.

Poslao nam je i fotografiju.




Za plan popravka rupa upitali smo gradonačelnika Kutjeva Josipa Budimira. Odgovorio nam je da su informacije koje nam je javio čitatelj točne te da su stanovnici spomenute ulice uistinu zvali i tražili da se pokrpaju rupe.


"Mi ćemo to učiniti čim traktor dođe s popravka. Otišle su kočnice, lamele i još neke tehničke stvari nakon što je traktor bio u punom pogonu zbog snijega. Svi mogu vidjeti da smo materijal za nasipanje nabavili i on je u prostoru Komunalca, odgovorio nam je Budimir protekle subote.

Čitatelj je u međuvremenu sam nasuo rupe kako bi bilo lakše prolaziti ulicom, a danas su, javlja nam opet, iz Komunlaca "malo nasuli" na njegov pijesak, a sve je potkrijepio novom fotografijom.



Nada se, kao i mi, da će se cesta stanovnicima Vinogradske ulice u Vetovu popraviti kako treba čim traktor, kako je rekao gradonačelnik Budimir, dođe s popravka. Čitatelj svoj komentar završava riječima: "Ovo je sprdnja od njih".



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI