Pisarović, Brus i Delišimunović nastupili na splitskom polumaratonu

Trkači u Splitu
(FOTO: Marijan Delišimunović)

29.02.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 5568

Požeški trkači Vinko Pisarović, Marijan Brus i Leona Brus te Pakračanin Marijan Delišimunović nastupili su jučer na splitskom polumaratonu u konkurenciji od 1200 trkača te tako otvorili ovogodišnju trkačku sezonu. U kategoriji polumaratona Vinko Pisarović ostvario je rezultat 1:49, Marijan Brus 1:38 dok je Marijan Delišimunović polumaraton istrčao za 2 sata i 8 minuta. U kategoriji do 5 kilometara nastupila je Leona Brus kojoj je ovo bila prva službena utrka sa ostvarenim rezultatom od 0:29.

- Osim povremenog vjetra koji je negdje pomagao trkačima, a negdje odmagao, vrijeme za utrku bilo je idealno, organizacija besprijekorna, a staza poučna i valovita. Trčalo se 5 km prema Solinu, a onda natrag kroz vojarnu Lora, da bi se potom napravio krug unutar poljudskog stadiona i na kraju park šumom Marjan - izvijestio je Marijan Delišimunović.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI