Divlji deponiji: ¨Bacaju smeće gdje ne treba, locirat ćemo problem i naći rješenje¨

Divlji deponij u Kutjevu
(FOTO: Čitatelj)

28.02.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 5534

Zabrinuti čitatelj iz Kutjeva poslao nam je fotografije divljeg odlagališta na Mačevom brdu gdje, kako kaže, Kutjevčani svaki dan šeću, a u blizi su vikendice i vinogradi. Na fotografijama su, kaže čitatelj, dva divlja deponija od kojih se širi neugodan miris, a ima i štakora.

"Da stvar bude gora smećem se zatrpavaju odvodni kanali koje trebaju očistiti Hrvatske vode, međutim oni to ne rade i voda uništava redove vinograda i središnji put koji vodi do vikendica", napisao je čitatelj.









Dodaje kako Grad Kutjevo ponekada naspe te puteve, ali da nasuto voda brzo odnese, piše čitatelj.

Odgovor na pitanje potražili smo u Gradu Kutjevu, točnije kod gradonačelnika Josipa Budimira. Rekao nam je da za konkretne lokacije divljih odlagališta ne zna, ali da će komunalna služba izići na teren i utvrditi stanje.

- Čim utvrdimo lokaciju i koliki je problem ići ćemo u sanaciju i rješavanje problema. Mi ne možemo hodati za ljudima i paziti gdje bacaju smeće, a istina je da se smeće baca gdje ne treba. Mi na to ne možemo utjecati, ali možemo vidjeti o čemu se ovdje radi i pokušati pronaći rješenje - odgovorio je gradonačelnik Budimir.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI