¨Učenje je ono što moram kako bih se bavio onim što volim, a to je nogomet¨

Marko Letinić prima nagradu
(FOTO: Vjeran Blašković)

26.02.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 5831

Marko Letinić odličan je učenik petog razreda Osnovne škole Antuna Kanižlića. Osim toga, Marko je i nogometaš, jedan od najperspektivnijih sportaša grada Požege ispred Nogometnog kluba Dinamo Vidovci-Dervišaga. Primio je i nagradu na nedavno održanoj svečanoj dodjeli u Gradskom kazalištu Požega.

- Bio sam sretan i uzbuđen, malo je bila i trema. Ne igram nogomet zbog nagrada već zbog ljubavi. Trenirati sam počeo nakon prvog osnovne. Rekao sam roditeljima da bih želio igrati, a mama je rekla da može, ali ako prvi razed prođem s odličnim uspjehom. To sam i napravio i eto - ispričao nam je Marko.

Kaže kako je jedini igrač koji igra i za početnike i pionire jer su početnici do uzrasta šestog razreda osnovne škole, a Marko je jedini uzrasta peti razred osnovne koji igra i za pionire.


- Igram na poziciji lijevog krila, a treniramo četiri puta tjedno te igramo jednu do dvije utakmice vikendom. Nakon nogometa i učenja mi ne ostane puno vremena, a što slobodnog vremena imam, provedem ga s prijateljima. Učenje je ono što moram kako bi se mogao baviti onim što volim, a to je sport - za kraj je rekao mladi Letinić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI