Lucić: Na Pantovčaku slijede politiku SDP-a

Marijan Aladrović, Franjo Lucić i Ante Šolić
(FOTO: Vjeran Blašković)

05.09.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 5567

Na jučerašnju izjavu premijerke Jadranke Kosor da je predsjednik države Ivo Josipović na festival u Požegu izaslao glavnog tajnika SDP-a Igora Dragovana i time se svrstao na stranu Kukuriku koalicije, danas se nadovezao i županijski HDZ.

- Poslati glavnog tajnika SDP-a za svog izaslanika u grad u kojem je na vlasti također SDP-ovac i to sve u ovo predizborno vrijeme, jasno pokazuje kako se predsjednik ne ponaša onako kako često govori, već se tim činom, naprotiv, opet stavio na stranu Kukuriku koalicije - izjavio je je Franjo Lucić, predsjednik županijskog odbora HDZ-a.

Podsjetio je i na nedavni posjet predsjednika Ive Josipovića požeškoj tvrtki Spin Valis.
- Tada je predsjednikov protokol u suradnji s Ronkovim gradskim protokolom uskratio poziv, zapravo izrekao zabranu dolaska požeško-slavonskom županu Marijanu Aladroviću i meni kao saborskom zastupniku na otvaranje prodajnoga salona spomenute tvrtke. I to je još jedan dokaz kako se na Pantovčaku slijedi politika SDP-a, a ne ona o kojoj predsjednik stalno govori u javnosti - rekao je Lucić.


- Ovom bih prigodom pozvao predsjednika Josipovića, a isto se odnosi i na bivšeg predsjednika Mesića, budući da su oni bili ili još uvijek jesu česti gosti grada Požege, neka nešto konkretno naprave za našu županiju, neka od njihovih dolazaka i ovdašnji građani imaju koristi, a ne samo gradonačelnik Ronko koji to koristi u političke svrhe - dodao je saborski zastupnik Lucić, pozvavši na kraju predsjednika Josipovića da pomogne drvnoj industriji kako je najavio baš za tog posjeta Spin Valisu.


Uz predsjednika županijskog odobora HDZ-a Franju Lucića konferenciji za novinare prisustvovali su župan Marijan Aladrović i predsjednik požeškog HDZ-a Ante Šolić.

Pročitajte što su si na ovu temu poručivali Jadranka Kosor i Ivo Josipović.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI