15. Plesokaz: Očekuje vas program s 480 plesača, voditelja i koreografa

Ilijana Lončar, arhivska fotografija
(FOTO: Tomislav Milanović)

23.02.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 3120

Na jubilarnom 15. Požeškom plesokazu  koji će se održati 27. i 28. veljače u Gradskom kazalištu Požega sudjelovat će 480 plesača, voditelja i koreografa. U organizaciji UO Plesna radionica Ilijane Lončar nastupit će 41 ansambl iz 21 grada iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.  Subota je tematska večer klasičnog baleta i suvremenog plesa, a nedjelja je večer šou jazz, hip-hop, rep i step plesa.

- Uz festivalski program naši gosti imat će priliku pogledati profesionalnu plesnu "Ti" u izvedbi dvoje višestruko nagrađivanih umjetnika Aleksandre Mišić i Ognjena Vučinića. To je priča o ljubavi, bliskosti, strasti i uzletima i padovima ljudskih odnosa. Posebno sam zahvalna svojoj bivšoj studentici s Umjetničke akademije, poznatoj hrvatskoj glumici Doris Pinčić Rogoznica koja će voditi obje večeri i dati vrlo važnu podršku Požeškom plesokazu – najavila je Ilijana Lončar.

Predstava "Ti" na programu je u subotu i nedjelju u 17 sati, a do 15. ožujka u Kazališnoj galeriji Ciraki Požežani će imati priliku vidjeti izložbu fotografija  Željka Milakovića iz Požege i Mladena Božićkovića iz Nove Gradiške pod nazivom "15 godina Požeškog plesokaza".


Plesokaz će se održati uz potporu Ministarstva kulture, Grada Požege, Požeško-slavonske županije, TZ Grada Požege i TZ Požeško-slavonske županije.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI