Riješen problem kreveta starije i nemoćne gospođe: Napokon mogu normalno spavati

Ivanka Mioljević
(FOTO: Tomislav Milanović)

23.02.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 14487

Pisali smo o 63-godišnjoj gospođi Ivanki Mioljević koja živi u teškim uvjetima i tim putem se obratila za pomoć oko sanacije tadašnjeg kreveta na kojem nije mogla spavati. Zahvaljujući ljudima dobre volje, Gradu Požegi i Domu za starije i nemoćne gospođa je na korištenje dobila suvremeni medicinski krevet.



- Napokon mogu spavati normalno. Zahvalila bi gradonačelniku, Domu za starije i nemoćne u Požegi, susjedima Igoru i Danijelu i svim ljudima dobre volje. Postoje ljudi koji žele pomoći. Zahvalna sam na pomoći i ovo mi je jako bitno za zdravlje. Mačku Mikiju, ljubimcu mog pokojnog supruga također je ljepše na ovom krevetu – rekla nam je Ivanka Mioljević.


- Kad smo vidjeli članak na 034 portalu da gospođi Ivanki treba pomoć, susjed Danijel Ciganović i ja reagirali smo prema institucijama Grada Požege, gdje je uz pomoć gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika riješen medicinski krevet. Tu nam je u susret izašao Dom za stare i nemoćne osobe u Požegi koji je krevet dao gospođi Ivanki na korištenje dokle god joj bude potreban – rekao je Ivankin susjed Igor Krizmanić.




Naglasio je da su u Gradu Požegi inicirali da se preko programa socijalne pomoći gospođi plate režije, a organizirali su i krečenje stana oko Uskrsa.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI