Brinite o okolišu, besplatno predajte elektronički otpad tvrtki MS-mobile

EE otpad
(FOTO: Wikipedia)

21.02.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4403

Komunalac Požega d.o.o. redovito iz kućanstava odvozi pored komunalnog i korisni otpad, no otpad su i elektronički i svi uređaji koje pogoni električna energija ili baterije (EE otpad). Takav otpad poput starih računala, televizora, fenova i sl. je izuzetno štetan, a jedina ovlaštena tvrtka koja to radi na području naše županije je tvrtka MS-Mobile d.o.o koja to čini potpuno besplatno.

Besplatan odvoz vašeg EE otpada možete zatražiti pozivom na besplatni broj 0800  444 - 110 ili prijavu izvršite elektronski putem web stranice www.eko-mobile.hr ili e-mailom na [email protected]

Svaki drugi način postupanja s električnim i elektroničkim otpadom koji nije u skladu s Zakonom je kažnjiv te Vam može stvoriti nepotrebne probleme i troškove, posebno se to odnosi na tvrtke koje su dužne za rashod uređaja imati potvrde koje prilikom pruzimanja otpada izdaje ova tvrtka.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI