Ludi Hrvati trebaju vaš lajk: ¨Želimo na putovanje života, bez hrane, novca i mobitela¨

"Crazy Croats" Antun, Krešimir i Manuel
(FOTO: YouTube)

17.02.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 14144

19-godišnji Antun Budim iz Vesele pored Pleternice, Krešimir Mandić iz Novih Mihaljevaca i njihov prijatelj Manuel Šimić iz Novske su "Crazy Croats".

Trojica osječkih studenata planiraju zanimljiv pothvat - osvojiti sedmodnevno putovanje života na kojem će preživjeti samo uz pomoć 24 Red Bulla dnevno. Stoga su se prijavili na zanimljivo natjecanje, a na putu do ostvarenja snova potreban im je vaš lajk.




- Saznali smo za to preko studenata promotora koji su nam u detalje objasnili o čemu se radi te smo odmah počeli pripreme za snimanje videa. Dobro smo se organizirali i video smo snimili za dva dana. Uživali smo u snimanju jer samo natjecanje je uzbudljivo i zabavno, ali s druge strane bilo je i teško jer smo morali proći cijeli  grad da bi dobili kadrove koje smo željeli staviti u video-aplikaciju - kaže nam Antun Budim, inače student engleskog jezika i književnost i mađarskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu sveučilišta u Osijeku. Krešimir je student biologije, a Manuel Upravnog prava.




Putovanje iz snova ostvaruje se pomoću glasova na video linku do 25. veljače. Nakon toga se formira uži krug natjecatelja, a konačnu odluku donose suci Red Bull-a.

- Na putovanje života se odlazi bez  novca, hrane i  bilo kakvih modernih sredstava komunikacije i bez gps-a, koristeći samo Red Bull. Cilj je pokazati se u što boljem svjetlu i pokazati avanturistički duh jer to je odlika Red Bulla. Trebamo biti snalažljivi, komunikativni i neustrašivi. Moramo preživjeti uz samo 24 red bulla na dan koji moramo zamjenjivati za hranu, piće, smještaj i prijevoz. To sve prati ekipa iz Red Bull TV-a. Imamo preko 40 različitih lokacija po cijeloj Europi, a izvršavanjem određenih zadataka možemo osvojiti još dodatnih Red Bullova koji dodatno pomažu u zamjeni. Prijavljeni su timovi iz preko 50 zemalja svijeta, ove godine po prvi put su izabrali i Hrvatsku kao svoju lokaciju te će jedan od gradova biti Zagreb - pojasnio nam je Antun.



- Trebamo da nas netko pogura s lajkovima jer prva četiri videa prolaze u uži krug - kaže na kraju Antun. Svoj lajk za njihov video možete dati na ovom linku.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI