Garavuše dobile muškog člana: ¨David nam je unio svježinu, zanimljivije je s njim, a ima nas tko paziti¨

Garavuše i bubnjar David
(FOTO: Facebook Garavuše)

13.02.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 7650

Tamburaški sastav Garavuše iz Kutjeva prije godinu i pol u svoj bend su uvele bubanj jer sviraju puno zabavnih pjesama tamburaškog pop-rocka što uz bubnjeve bolje zvuči.

Odnedavno je s Garavušama i jedan muški član koji je zamijenio dosadašnju bubnjaricu.

- Kako smo se godinu i pol prilagođavale bubnjevima i uvježbavale pjesme, bilo nam je žao da se to prekine i na svojoj društvenoj mreži smo objavile da tražimo bubnjara ili bubnjaricu. Odaziv je bio velik, a samo za jednoga ima mjesta. Najbolje se pokazao David Štefančić iz Feričanaca koji nas je oduševio svojim sviranjem, karakterom i pozitivnim zračenjem - kaže nam Anamarija Jurić članica Garavuša.


Garavušama je i dalje prioritet tambura, što i ovaj album govori jer će samo dvije pjesme biti s bubnjevima, a ostale njihov standardni stil sviranja.


Jučer su prvi puta javno nastupili kao bend s Davidom u Osjeku, u emisiji "Ošini po tamburi".
- David nam je unio svježinu, zanimljivije je s njim, a ima nas tko paziti. Blaženi je među ženama - dodala je Anamarija.

Garavuše su imale u planu da do kraja godine album bude gotov, ali zbog iznenadne smrti njihovog kolege i jednog od glavnih karika u njihovim pjesmama, Stipe Bogutovca, album planiraju završiti do proljeća 2017. godine. Stipin će rad nastaviti njegov sin Hrvoje.

Ove će godine u ljeto pokušati napraviti i ljetni singl, te nastupiti na Aurea festu u Požegi, Pitomači te mnogim drugim svirkama gdje će izvesti neke svoje nove pjesme.
David svira tamburu, prije je svirao u lokalnim glazbenim sastavima i KUD-ovima i ovo mu je prvi puta da radi nešto ozbiljnije.

- Ovako nešto ozbiljno i profesionalno nisam imao prilike probati ni okušati se. Cure su super, ja se super osjećam kao muško u ženskom bendu i uz smijeh, druženje i slaganje nema nikakvih problema. Drago mi je što sam dio toga - rekao je David.

 









 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI