Donatorska večer NK Slavonije: ¨Ujedinili smo crvenu i plavu boju¨

Donatorska večer NK Slavonije
(FOTO: Tomislav Milanović)

13.02.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 6084

Više od 60 pehara u godinu i pol dana osvojili su članovi Škole nogometa grada Požege. Jučer su na četvrtoj Donatorskoj večeri NK Slavonije u Sari Babin vir predstavljeni svi članovi Škole po kategorijama i njihovi najzapaženiji uspjesi.

- Ove godine radimo donatorsku večer između NK Slavonije i NK Požege. Dolazi do prijateljstva dva kluba i na ovaj način ćemo združiti djecu i ujediniti crvenu i plavu boju. Ovo ulazi u povijest jer se roditelji djece iz oba kluba spajaju u jedno i nema više neprijateljstva. Vidjet ćemo uspjehe naših kategorija koje smo ostvarili u proteklom razdoblju od osnivanja Škole nogometa grada Požege koji je velik projekt koji pokazuje zajedništvo – rekao je Mario Raguž, voditelj Škole nogometa.







- Prije godinu i pol dana kada smo krenuli s ovim projektom u suradnji s gradskim institucijama secirali smo stanje u požeškom nogometu, što je dobro i gdje ima mjesta za napredak. Najveći naglasak stavili smo na rad s mladima. Požega je uvijek imala talenata, ali u nekim prošlim vremenima oni su bili razvodnjeni po mnogim klubovima. Bilo je puno upitnika oko ovog projekata , ali ostvarili smo zapažene rezultate i prepoznaju nas prvoligaške i drugoligaške ekipe – rekao je predsjednik NK Slavonije Krunoslav Prpić.



Svim nazočnima obratio se i gradonačelnik Vedran Neferović. Rekao je kako moramo znati što želimo u svakom segmentu života u gradu Požegi.



- Jedan od tih segmenata je sport i nogomet. Previše je novaca otišlo "niz rijeku Orljavu" zbog nerazumijevanja, netolerancije i realizacije privatnih ambicija i želja koje su ostavile trag na ljudima i rezultatima. Ova Škola nogometa pokazuje zajedništvo dva kluba i dogovorni rad ovom gradu potrebno – rekao je Neferović.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI