Poginuli otac i sin iz Badljevine: Stajali su ispred auta u zaustavnoj traci. Naletio je kamion i usmrtio ih.

prometna traktor vetovo
(FOTO: Lidija Galić)

08.02.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 12892

U prometnoj nesreći koja se jutros oko 5,30 sati dogodila na autocesti A3, u smjeru Zagreba, poginula su dvojica muškaraca.

Čitatelji su nam javili da su poginuli otac i sin iz Badljevine pored Pakraca. Iz PU Zagrebačke nam je, međutim, potvrđeno da je jedan od poginulih iz Badljevine, a identitet drugog poginulog još uvijek nije potvrđen.

- 43-godišnji vozač teretnog automobila marke Iveco, kutinskih registarskih oznaka, iz još neutvrđenih je razloga naletio na osobni automobil VW Golf, linije V, slovenskih registarskih oznaka. To je vozilo bilo zaustavljeno na zaustavnoj traci, a dvojica muškaraca stajala su u trenutku  prometne nesreće ispred njega. Teretno je vozilo naletjelo na stražnju stranu parkiranog Golfa i nastavku kretnje Golf je na mjestu događaja obojicu usmrtio. 58- godišnjak je iz Badljevine, a još uvijek utvrđujemo identitet drugog muškarca - rekao nam je Zlatko Ancić, policijski službenik za odnose s javnošću PU Zagrebačke.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI