Ravnateljica Ekonomske škole:¨Mandarine jesmo bacili, razgradit će se u roku 10 dana¨

Divlji deponij u Požegi
(FOTO: Bojan Miščević)

02.02.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 11685

Nakon objave članka o divljem deponiju blizu Ekonomske škole, javili su se neki učenici te iste škole koji kažu kako je škola bacila dobar dio mandarina koje su dobili u donaciji. Za komentar smo nazvali ravnateljicu Ekonomske škole Marinku Parac.

- Dobili smo donaciju nekoliko tona mandarina iz Opuzena, već drugu godinu zaredom. Više od pola tih mandarina je bilo neupotrebljivo, valjda su se u transportu smrznule i morali smo ih se po hitnom postupku riješiti jer su radile krš i nered po školi. Raspitali smo se i provjerili da je to biorazgradivi otpad, a gdje bi ih bacili nego tamo malo dalje, gdje je trava i šikara - izjavila je za 034portal Parac.

Dodaje kako su iz službi koje su pitali za savjet rekli kako će se to razgraditi u roku od 10 dana, te da neće biti nikakvog zla, dapače, napravit će kompost.


- Što se tiče štakora i širenja zaraze, tu nema bojazni, to je voćka koja se razgrađuje vrlo brzo. Deratizacija se vrši po propisima, svakih šest mjeseci i tu nema nikakve opasnosti - zaključila je ravnateljica. 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI