30-godišnjak teško ozlijeđen: Ima prijelom natkoljenice i zdjelice te opsežne kontuzije mozga i pluća (FOTO)

Prometna nesreća u Sulkovcima
(FOTO: Lidija Galić)

31.01.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 21726

30-godišnji mladić teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se 23,15 sati dogodila u Sulkovcima. U automobilu su bila još dvojica mladića.







- Bio je u teškom pijanom stanju. Zadobio je prijelom lijeve natkoljenice i zdjelice. Ima opsežne kontuzije mozga i pluća i riječ je o ozljedama opasnim za život. Trenutačno je u fazi stabiliziranja nakon čega su predviđeni operativni zahvati na nozi. Druga dvojica mladića su ambulantno liječeni - rekao nam je primarijus dr. Drago Gašpar, subspecijalist traumatolog u požeškoj bolnici.


Jutro poslije o strašnoj nesreći svjedoči potpuno uništen automobil koji su vatrogasci noćas morali rezati kako bi došli do unesrećenih. Susjedi su još uvijek u šoku.






- To je takav udarac bio da smo mislili da je bomba negdje bačena. Prije toga se ništa nije čulo, nikakvo kočenje. Mora da su prebzo uletjeli u ovaj zavoj. Kažu da su sva trojica iz Bučja - rekla nam je mještanka Sulkovaca.

- Cesta je bila puna ljudi. Svi su istrčali vidjeti što se dogodilo. Bio je mrkli mrak, dvoja kola hitne pomoći, policija, vatrogasci....jeziv prizor - dodaje dalje te kaže kako su dvojica putnika bili pri svijesti, no vozač je bio u puno težem stanju.

Iz policije doznajemo da su dvojica mladića koji su bili u automobilu zadobili lakše tjelesne ozljede.

- 30-godišnji vozač Opel Vectre, požeških registarskih oznaka, zbog neprilagođene je brzine sletio na putnu bankinu, udario je u prometni znak te potom u kolni ulaz. Došlo je do prevrtanja vozila na krov. U prometnoj je nesreći 30-godišnji vozač je teško tjelesno ozlijeđen, a putnici od 17 i 18 godina lakše. Protiv vozača slijedi prekršajni nalog - doznajemo iz policije.












































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI