Starešinić odustala od kandidature za lidericu SDP-a: ¨Tko ima ludosti neka se kandidira¨

Zrinka Starešinić
(FOTO: Facebook)

29.01.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 9688

Kako je Požežanka Zrinka Starešinić nedavno najavila na Facebooku, tako je danas putem te društvene mreže odustala od svoje kandidature za čelnu poziciju u SDP-u. Na svom je Facebook profilu uz emotikon "osjećam se zadovoljno" između ostaloga pozvala sve one "koji imaju želju, hrabrosti i ludosti da se kandidiraju."


"Dragi moji,
ovom prilikom vas želim obavjestiti kako odustajem od svoje potencijalne kandidature za predsjednicu te se neću kandidirati niti za jedno mjesto u SDPH.

Hvala svim kolegicama i kolegama na pozivima i porukama podrške. Hvala i onima koji nisu podržali moju potencijalnu kandidaturu. Puno vas se zapitalo čija sam? Zoranova? Jakovinina? Komadinina? Ovim putem još jednom želim naglasiti: ja sam samo svoja, nisam bila "zec" ili kako god vi to nazivali. Upravo radi prljave kampanje koja je već krenula u "rovovima" u smislu podcjenjivanja mene kao žene očito nemam hrabrosti izložiti svoju obitelj, a pogotovo malodobne djevojčice od mogućih ponižavanja kroz medije koji su do sada bili korektni.


Istaknula sam svoju moguću kandidaturu isključivo kako bi ohrablila članove stranke i probudila proces demokratizacije. Na kraju pozivam sve koji imaju želju, hrabrosti i ludosti da se kandidiraju.", napisala je Zrinka Starešinić u odustajanju od kandidature.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI