Big band poklanja svima ¨Jam session¨, pratite ih i putem Android aplikacije

27.01.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 5729

Da Požega ima vrhunski big band više nije vijest, to svi znaju, ali je vijest da su prvi big band u Hrvatskoj, a možda i šire, koji ima vlastitu Android aplikaciju.

- To je izradio naš član bariton/saksofonist Marijan Bagarić koji studira u Zagrebu. Aplikacija će se razvijati, a pruža sve bitne informacije o Big bandu Požega, biografije članova, linkove na YouTube i sve obavijesti o nastupima - priča nam voditelj BBP-a Zvjezdan Marjanović Aplikacija je besplatna i za Android uređaje može se preuzeti u Google play trgovini na ovom linku.




Povodom njihova 4. rođendana predstojeći vikend u Gradskom kazalištu bit će u jazz notama, a kao i uvijek pripremaju pregršt iznenađenja.


- Ulaznice za oba koncerta, u petak i subotu, su rasprodane. Dokazuje se da je Požega grad koji treba i voli kvalitetne kulturne događaje. Dolaze nam vrhunski solisti i glazbenici i bilo bi šteta da druženje završi samim krajem koncerta pa ove godine organiziramo i after hour partyje tzv. jam sessione. Prvi u petak u Kazališnoj kavani i drugi u subotu u caffe baru Eclipso u Njemačkoj ulici.





- Pozivamo sve da nam se pridruže. U Eclipsu u subotu članovi banda i gosti će u ležernijoj atmosferi izvoditi skladbe, tada imaju priliku zapravo pokazati svu svoju virtuoznost - kaže voditelj banda.

Dodaje kako je krenulo i snimanje nosača zvuka "I ovo je Slavonija" za koji su odabrali najbolje slavonske skladbe koje će izvoditi s poznatim hrvatskim pjevačima.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI