Jozić novinarima: U jednu ste nam ruku promotori, ali i kritičari jer ste vaga našeg rada i korigirate nas

Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice
(FOTO: Lidija Galić)

25.01.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 4658

Tradicionalni ručak za novinare organizirala je danas pleternička gradonačelnica Antonija Jozić. Kako je istaknula, "krivac" za ovakva druženja je bivši gradonačelnik Pleternice Franjo Lucić koji je okupljao novinare na da sv. Franje Saleškog, zaštitnika pisaca i novinara.

- Neka vam vaš nebeski zaštitnik bude uzor u svemu što radite, a to je da na korektan način i realno prenosite što se događa u županiji, atime i Pleternici - istaknula je gradonačelnica zahvaljujući novinarima na suradnji tijekom dosadašnjih godina.
- Mijenjamo se. Nekih, nažalost  među nama danas više nema. Došli su neki drugi ljudi u ovaj medijski prostor i želja mi je da suradnja grada Pleternice, kojoj sam na čelu, i vas medija, koji prenosite što radimo, nastavi i u budućnosti. U jednu ste nam ruku promotori, ali i kritičari jer ste vaga našeg rada koji mi možda ne vidimo na ispravan način i vi nas u tome korigirate - dodala je.

Zadovoljna je, kaže, kad čita i sluša lijepe stvari o Pleternici, kao što su investicije s tog područja unatoč izvornom proračunu manjem od šest milijuna kuna.


- Te investicije su godišnje oko 50 milijuna kuna. Pratite i rad naših udruga, gospodarstvenika i poljoprivrednika koji djeluju na području Pleternice i kojima želimo biti podrška. O Pleternici više drugi govore, nego mi sami. Nekidan sam naletjela na članak gdje je grad Pleternica krajem prošle godine od strane stručnjaka za energetiku i zaštitu okoliša uz papu Franju i još jednu privatnu tvrtku proglašena najpozitivcem 2015. godine na temelju strategije kojoj težimo, a to je postati energetski neovisan grad po pitanju javnih potreba. Rezultat toga je kontinuitet koji postoji još od osnutka općine, a potom i od 17. siječnja prije 19 godina kada je Pleternica dobila status grada - zaključila je Antonija Jozić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI