¨Pušenje odbaci, lovu nabaci¨: Tri tisuće kuna nagrada ¨pušaču-nepušaču¨

Pušač odbacuje cigaretu
(FOTO: Tomislav Milanović)

25.01.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 5142

Drugu godinu Zavod za javno zdravstvo provodi natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci". Natječaj je namijenjen svim punoljetnim pušačima duhana i korisnicima duhanskih proizvoda, s prebivalištem na području Požeško-slavonske županije  koji su spremni održati apstinenciju od nikotina u trajanju od mjesec dana od 10. veljače do 10. ožujka 2016. godine.

Uvjet za sudjelovanje u natječaju je da je kandidat svakodnevni pušač duhana ili korisnik duhanskih proizvoda, s pušačkim stažom od najmanje godinu dana. Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju, te obavezno predlaže jednu osobu u svojstvu svjedoka.

Javno izvlačenje planirano je za 11. ožujak, a dodjela nagrada 18. ožujka. Pobjednik natječaja bit će nagrađen poklon bonom u iznosu od tri tisuće kuna. Podjelit će se još četiri nagrade u obliku poklon bona u iznosu od pet stotina kuna


Prijave traju do 9. veljače osobno u Zavodu za javno zdravstvo na adresi Županijska 9, a informacije na telefon 034/311-578.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI