¨Pušenje odbaci, lovu nabaci¨: Tri tisuće kuna nagrada ¨pušaču-nepušaču¨

Pušač odbacuje cigaretu
(FOTO: Tomislav Milanović)

25.01.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 5126

Drugu godinu Zavod za javno zdravstvo provodi natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci". Natječaj je namijenjen svim punoljetnim pušačima duhana i korisnicima duhanskih proizvoda, s prebivalištem na području Požeško-slavonske županije  koji su spremni održati apstinenciju od nikotina u trajanju od mjesec dana od 10. veljače do 10. ožujka 2016. godine.

Uvjet za sudjelovanje u natječaju je da je kandidat svakodnevni pušač duhana ili korisnik duhanskih proizvoda, s pušačkim stažom od najmanje godinu dana. Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju, te obavezno predlaže jednu osobu u svojstvu svjedoka.

Javno izvlačenje planirano je za 11. ožujak, a dodjela nagrada 18. ožujka. Pobjednik natječaja bit će nagrađen poklon bonom u iznosu od tri tisuće kuna. Podjelit će se još četiri nagrade u obliku poklon bona u iznosu od pet stotina kuna


Prijave traju do 9. veljače osobno u Zavodu za javno zdravstvo na adresi Županijska 9, a informacije na telefon 034/311-578.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI