Od ove godine šaranska liga i u našoj županiji; kreće u svibnju

Skupština Hrvatskog sportsko ribolovnog saveza Požeško-slavonske županije
(FOTO: Bojan Miščević)

25.01.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 4079

Skupština Hrvatskog sportsko ribolovnog saveza Požeško-slavonske županije održana je jučer u Zlatnom lugu. Predstavljen je program rada za prošlu i plan rada za ovu godinu te su uručena priznanja.

Za zasluge na izvršavanju programa rada Hrvatskog sportsko ribolovnog saveza priznanja su dobili Mile Beslić, Đuro Makarević i Dragutin Blažičević, te Hrvoje Jakopčević i Dalibor Banaj, a uručio ih je predsjednik Saveza Vladimir Sever.











- Banaj i ja smo već pet godina u reprezentaciji, četiri puta smo bili prvaci Hrvatske, te jednom treći. Prve četiri ekipe iz Hrvatske šaranske lige ulaze u reprezentaciju i svake se godine ponovno moramo izboriti za nastup u reprezentaciji - izjavio je za 034portal nagrađeni Hrvoje Jakopčević.

Dodaje kako se ekipa sastoji od dva člana, eventualno tri no onda je taj treći zamjena.
Šaranska liga od ove će godine biti organizirana i u našoj županiji. Počinje početkom svibnja i trajat će dva mjeseca, svakog vikenda po dva dana.

- 2014. smo bili i ekipni i pojedinačni svjetski prvaci, a 2015. smo osvojili srebrnu ekipnu medalju na svjetskom prvenstvu kao reprezentativci Hrvatske. Meni osobno najdraži uspjeh je ekipno i pojedinačno svjetsko zlato 2014. godine u Italiji - zaključio je vrsni ribič Jakopčević. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI