Crni labrador napao djecu na sanjkanju: Kćer je uhvatio za jaknu i htio je supruzi istrgnuti iz ruku

Pas koji je napao djecu na Sajmištu
(FOTO: Čitatelj)

03.01.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 8551

Poslijepodnevno je sanjkanje zamalo kobno završilo za obitelj s dvoje djece koji su uživali na snijegu.

- Ovaj pas je danas na Sajmištu, na križanju Trpimirove i Jelačićeve ulice, napao moju suprugu i djecu. Da nisam bio vani i branio ih saonicama, ne znam što bi bilo. Prije toga je nasrnuo na susjeda. Kćer je uhvatio za jaknu i htio je supruzi istrgnuti iz ruku. Sin je počeo vrištati, a pas je još više poludio. Saonicama sam ga odgurivao i tako smo uspjeli doći do kuće. Naišao je susjed, no nije smio izići iz auta. Kad smo se obranili i završili u dvorištu, ostao je ispred ulaza čekajući da netko iziđe. Naišla je susjeda, počeo je trčati prema njoj i skočio na torbicu. Srećom, žena je bila na svom ulazu i uspjela je pobjeći  - kaže naš sugrađanin sa Sajmišta.




Dodaje da mu se javila prijateljica koja je pročitala negdje da vlasnici traže crnog labradora s plavom ogrlicom jer im je pobjegao uplašen petardama.
O svemu je obavijestio policiju, no ne znaju čiji je pas i gdje se trenutačno nalazi.


Zbog toga što im se dogodilo upozorava i druge da, ako ga vide, paze jer je agresivan. Vlasnike poziva da dođu po njega kako ne bi bilo većih posljedica, posebice kada su u pitanju djeca koja se zbog snijega igraju na ulici.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI