Kutjevo bez dočeka Nove godine: Ako bude novca, sljedeće godine ćemo ga organizirati

Josip Budimir, gradonačelnik Kutjeva
(FOTO: Lidija Galić)

28.12.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 4379

Organizirani dočeci Nove godine održat će se u četiri od pet gradova u Požeško-slavonskoj županiji.

U Požegi će doček biti  u šetališnoj zoni, na križanju Florijanove i Lermanove ulice. Od 23 sata nazočne će zabavljati Tamburaški sastav Zlatna dolina, a za sve posjetitelje osigurano je besplatno kuhano vino i topli čaj.

U Pakracu doček će biti na već tradicionalnom mjestu u dvorištu kurije Janković.


- Novu godinu ćemo dočekati uz živu glazbu i vatromet u ponoć s bogatom ugostiteljskom ponudom. Očekujemo velik broj građana i pozivamo ih u što većem broju da zajedno dočekamo Novu godinu – rekao je gradonačelnik Pakraca, Davor Huška, dodavši kako će Grad Pakrac za "Advent u Pakracu" u razdoblju od Svetog Nikole do Nove godine izdvojiti 100 tisuća kuna.


Kutjevo nažalost ni ove godine neće imati organizirani doček Nove godine.

- U Kutjevu ni dosadašnjih godina, osim jedne nije bilo organiziranog dočeka Nove godine. Zbog nedostatka sredstava nismo u mogućnosti ni ove godine organizirati doček, ali već sljedeće godine kada se izvučemo iz financijskih dubioza i ako bude interesa građana  probat ćemo ga organizirati – najavio je gradonačelnik Kutjeva, Josip Budimir.

U Pleternici, već tradicionalno, građani će dočekati Novu godinu na  Trgu Zrinskih i Frankopana.

- Program počinje u 22 sata i svi ćemo se zabaviti uz Libreto bend i besplatno kuhano vino. Pozivam što više građana da zajedno dočekamo novu 2016. godinu. Grad Pleternica na doček će potrošiti oko 18 tisuća kuna kao i niz prijašnjih godina – rekla je gradonačelnica Pleternice, Antonija Jozić.

I ove će godine najmlađi Pleterničani Novu godinu dočekati ispred Gradske kuće uz glazbu, Djeda Božićnjaka i Mašu. Program za najmlađe započinje u 11 sati.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI