Đurčević Paukner:¨Znam da su cure ekipa na terenu i vjerujem da možemo još jače i bolje¨

ŽOK Vallis Aurea, Vallisice, odbojka, odbojkašice
(FOTO: Tomislav Milanović)

20.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 3429

Odbojkašice Odbojkaškog kluba Vallis Aurea izgubile su sinoć posljednju utakmicu jesenskog dijela sezone od OK Sportik iz Zagreba rezultatom 3:1 u setovima. Za razliku od dosadašnjih partija, djevojke su skupo prodale kožu ovaj put i dobro namučile Zagrepčanke. U prvom setu su Vallisice dobile 25:18, da bi u ostalim setovima odlučivala sportska sreća, završilo je 24:26, 20:25 i 25:27.

- Nakon odigranih deset utakmica, koje su završile porazom, moram reći da nisam zadovoljna rezultatima i trenutnim mjestom na tablici, ali kad se sjetim prve utakmice i ove posljednje, moram pohvaliti cure jer se vidi veliki napredak. Bile su borbene, dobro su igrale, ovaj put sam igrom zadovoljna - izjavila je trenerica Ana Đurčević Paukner.

Dodaje kako su ipak mlada ekipa i da još trebaju skupljati iskustvo.


- Bit će tu još uigravanja, dobrih i loših prijema, smečeva, servi, truda, znoja jer to je sve dio sporta. Naravno, kao i u životu, tako i u sportu ima međusobnih trzavica, loših dana, problema. Znam da su cure ekipa na terenu i vjerujem da možemo još jače i bolje što se nadam da ćemo i pokazati u drugom dijelu sezone. Iz osobnih razloga nisam od početka priprema bila s njima, no napredak se vidi i uvjerena sam da će nastavak sezone biti puno bolji - zaključila je Đurčević Paukner.



 







 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI