Rukometaši idu po petu pobjedu i priključak vodećima

11.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 8670

Sezona sportova na otvorenom je gotova, tako da ćemo, kao i prošlog vikenda, dozu sporta uzimati u sportskoj dvorani Tomislav Pirc.

1. kolo HAKL lige za djevojčice i dječake trećih, četvrtih, petih i šestih razreda gradskih osnovnih škola kreće u 9 sati i traje do 10.30. Nakon toga, u 11 sati, kadeti Košarkaškog kluba Požega igraju prvenstvenu utakmicu kadetske međužupanijske lige protiv KK Rekord Tim.
S tom utakmicom, završit će dio dana rezerviran za košarku.

Igrači rođeni 2002. godine i mlađi, od 12.30 do 16.30 sati, odigrat će 1. kolo Hrvatske mlađe kadetske rukometne lige.


Ljubitelji nogometa u dvorani, doći će na svoje u 17 sati kada počinje 3. kolo 1. Županijske malonogometne lige. Odigrat će se tri utakmice, prva je  Jeronim protiv Grabarja, nakon njih Elektro dom će snage odmjeriti s Pleternicom, da bi u 18.30 Alabama i Požega zaključili kolo.


Centralni sportski događaj bit će u 20 sati kada će na parket istrčati rukometaši RK Požega i RK Čakovec. U posljednjoj utakmici jesenskog dijela Požežani idu na petu pobjedu zaredom protiv izravnog konkurenta u sredini ljestvice. Požega je na sedmom, a Čakovec na petom mjestu i u slučaju pobjede, približili bi im se na samo bod zaostatka.

U nedjelju, 13. prosinca u dvorani će se održati tradicionalna humanitarno plesno scenska produkcija "Požegi s ljubavlju" u organizaciji Gradskih mažoretkinja i Twirling kluba Požega. U svakom slučaju, bogat sportski vikend u kojemu će se naći ponešto sporta za svakoga.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI