Pobuna malonogometnih veterana: Bojkotirat ćemo Božićni turnir jer prave budale od nas

Mišel Paprić
(FOTO: Tomislav Milanović)

11.12.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 11036

"U ime svih ekipa veterana izjavljujem da Požeški sportski savez pravi budale od nas. Čemu kotizacija ako nemamo pravo na novčani fond nagrada? Ovo nije pitanje novca nego principa" rekao je predstavnik malonogometne ekipe Euromodul Rijeka, Mišel Paprić iz Vranduka.

Ove godine na Božićnom malonogometnom turniru "Požega 2015." koji će se održati u Tomislavu Pircu od 21. prosinca do 6. siječnja, malonogometni veterani nemaju pravo na novčani nagradni iznos. Moraju platiti kotizaciju od 400 kuna i još toliko kad se zbroji iznos za ulaznice koje čak i kao sudionici turnira moraju plaćati.

- Bila bi sramota da turnir nakon toliko godina nema kategoriju veterana. Mi smo spremni igrati bez fonda nagrada i radi druženja. U tom slučaju neka kotizacija iznosi 200 kuna. Obratili smo se gradonačelniku Neferoviću, ali on je rekao da ne može učiniti ništa oko toga i da se obratimo savezu. Molimo Požeški sportski savez dok je vrijeme da još razmotre ovu situaciju na svojoj skupštini – rekao je Mišel i dodao kako oni ne traže nikakve velike svote nego čisti znak pažnje.






- Prošle godine smo primili novčani fond gotovo u zadnji tren. Poslije utakmice za treće i četvrto mjesto ljudi nisu htjeli čak ni uzeti pehar. Finale je odigrano kada je naknadno u zadnji tren odobrena neka nagrada. Mi ćemo biti zadovoljni ako među nama podijele četiri tisuće kuna koje ćemo dati za ulaznice. Neka prvo mjesto bude tisuću i pol, drugo tisuću, treće 800, a četvrto 400 kuna – dodao je Mišel.

Kaže da je razgovarao s mnogo požeških malonogometnih veterana i da se svi slažu s njim. Misle kako su zaslužili bolji tretman i da bi bilo tužno da je nekome u interesu da veterani ne sudjeluju na turniru.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI