Medalje Požežanima: Ovo je bio vrlo dobar i zapažen nastup. Ukupno devet medalja, odličan rezultat!

Karate-do Požega
(FOTO: Karate-do Požega)

23.11.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 2133

Mlađe kategorije Karate-do kluba vratili su se iz Brčkog sa 6. Otvorenog prvenstva Brčko distrikta u karateu okićeni s devet medalja. Tri su zlatnog, dvije srebrnog i četiri brončanog sjaja. Trener požeških mališana Zdenko Oroz poveo je pet natjecatelja.



- Natjecali smo se u katama i kamitama, odnosno borbama. Ivana Vinković je prvi put, od kad trenira, bila na natjecanju i osvojila  je broncu u katama, dok je njezinom bratu Ivanu ovo bilo treće natjecanje, a on je osvojio zlato, također u katama - ponosan je na svoje najmlađe trener Oroz.





Ostalih troje, Valentina Kristić te Lovro i Damijan Blažević su se natjecali i u katama i borbama. Damijan je uzeo zlato u borbi i broncu u katama, dok je njegov stariji brat Lovro zauzeo treće mjesto u obje discipline. Kristić je bila odlična u borbi što je rezultiralo zlatom dok se malo lošijom pokazala u katama. Za svoj je nastup je zaslužila drugo mjesto i srebrnu medalju.



- Ovo je bio vrlo dobar i zapažen nastup, ja sam zadovoljan. Sve skupa devet medalja, odličan rezultat! Sljedeće natjecanje nam je trebalo biti u Mađarskoj na Božićnom turniru, no zbog situacije na granicama, nećemo ići. Sljedeći vikend bi trebali opet za Bosnu i Hercegovinu, ali točno u koji grad, još ne znam - rekao je Oroz.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI