Simulacija razgovora za posao: ¨Kreativna sam, ali na nekim vještinama moram poraditi¨

Polaznici edukacije s potvrdama
(FOTO: Tomislav Milanović)

20.11.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 10385

Završen je drugi ciklus Job Club edukacije koju provodi Udruga Oppidum. Šest polaznika dobilo je danas potvrdu o završetku ove intenzivne trotjedne edukacije što će moći priložiti svom životopisu.

- Jako sam zadovoljan ovom grupom. Bili su željni znanja i naučili su nešto novo. Siguran sam da će im ova edukacija pomoći u traženju posla i želim im sreću u tome. Cjeloživotno učenje danas je jako bitno. Kada završimo školovanje tek tada dolazi do usavršavanja praktičnih znanja i vještina koje poslodavci cijene – rekao je bio predsjednik Udruge Oppidum Vedran Ravlić.




- Očekivanja koja sam imala su mi se ispunile u potpunosti. Naučila sam kako pravilno napisati životopis, molbu i kako se ponašati na razgovoru. Meni osobno je najkorisnije bilo kada smo imali simulaciju razgovora za posao jer sam na tom dijelu vidjela kako se moram ponašati u stvarnoj situaciji. Saznala sam da sam kreativna osoba, ali da na nekim vještinama moram još poraditi – iskrena je polaznica edukacije Zrinka Bartolović iz Požege.


- Vrlo sam zadovoljan edukacijom. Naučio sam nešto novo i znam kojim putem krenuti. Mislim da će mi edukacija pomoći u traženju posla. Preporučio bih svim mladim ljudima koji su u potrazi za poslom da dođu na ovu edukaciju. Naučit će kako napisati pravilan životopis i kako se ponašati na razgovoru za posao – rekao je polaznik edukacije Pavle Užar.



Svi zainteresirani za grupu koja će početak edukacije imati početkom prosinca mogu se prijaviti na telefonski broj: 034 410 098, preko linka www.jobclubs.hr, na e-mail jobclub[at]oppidum.hr ili na njihovoj Facebook stranici



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI