Udruga Franak u Vidovcima danas savjetuje što i kako dalje s kreditima u ¨švicarcima¨

100 CHF
(FOTO: Ilustracija)

18.11.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 3583

Ovisno od banke do banke, korisnici kredita u švicarskim francima ovih su dana dobili obavijesti o konverziji takvih kredita u kredit s valutnom klauzulom u eurima. Na tim obavijestima punih brojeva i stručnjacima nisu jasne sve stavke, što one znače i kako treba gledati na smanjenje glavnice, rate itd., a kamoli građanima koje su banke nasanjkale.

Zbog svega toga, a kako bi korisnici kredita u francima znali što moraju dalje raditi i koji je postupak ispravan, Udruga Franak i njena pravnica Đurđica Lalić danas (18.11.2015.) od 17 do 19 sati gostuju u Vidovcima u prostorijama nogometnog kluba Dinamo Vidovci-Dervišaga.

Članove udruge, ali i one koji to nisu, pozivaju da ponesu papire o konverziji koje su im poslale banke kako bi im pravnica svakom ponaosob mogla savjetovati i objasniti što na tim papirima piše i kako sve te silne brojeve treba tumačiti.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI