Štimac podnio ostavku: ¨Nije nikakva svađa u pitanju, ostavka je osobne prirode¨

16.11.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 20285

Gradski vijećnik Grada Pleternice, član HDZ-a, Mirko Štimac podnio je ostavku. Potvrdio nam je da je to napravio pismenim putem još 2. studenog ove godine te da ostavka nema nikakve veze s parlamentarnim izborima. U Gradsko vijeće Mirko Štimac je na prošlim lokalnim izborima došao kao član Hrvatske demokratske zajednice.

- Dragovoljac sam Domovinskog rata, umirovljeni satnik Hrvatske vojske. U mirovini sam već devet godina i smatram da mi nije mjesto u Gradskom vijeću. Imam drugog posla, želim se više posvetiti obitelji i poljoprivredi. Zadovoljan sam radom gradonačelnice Antonije Jozić i ponavljam da tu nikakva svađa nije u pitanju. Što se tiče Konjogojske udruge i pleterničkog KUD-a čiji sam član, ne znam hoću li to i ostati. To nema veze jedno s drugim - rekao nam je Mirko Štimac.

- Odluku tko će zamijeniti vijećnika Štimca će donijeti Gradski odbor HDZ-a Grada Pleternice. Ne mogu komentirati njegovu odluku za ostavku, ona je osobne prirode. Njegova ostavka još nije službena ni pravomoćna jer po našim zakonima postoji procedura koju treba provesti. Mogu ga zamijeniti samo one osobe koje su bile kandidati za članove gradskog vijeća Grada Pleternice – rekla je gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI