Jakšić potopio Požegu sa šest razlike: ¨Utakmica je bila fer i korektna, rezultat je realan¨

NK Jakšić - NK Požega
(FOTO: Bojan Miščević)

07.11.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 4526

U prvoj utakmici posljednjeg jesenskog kola 1. Županijske nogometne lige, nogometaši NK Jakšić potopili su NK Požegu visokim rezultatom 7:1. Pisali smo o teškoj situaciji i položaju Požege koja ovim porazom ostaje uvjerljivo posljednja sa šest skupljenih bodova.

- Pobjeda naših nogometaša je tolika kolika je bila razlika u kvaliteti na terenu. Požega je došla sa stvarno nemoćnom ekipom koja se držala kako tako do trećeg gola kada je nastupio raspad. Utakmica je bila fer i korektna, rezultat je realan - izjavio je nakon utakmice trener Jakšićana Dino Gurdon.

Trener Jakšićana je dodao kako smatra da Požega ne zaslužuje ovakav trenutni plasman.
- Ipak je to klub s dugom tradicijom i ne zaslužuje biti u ovakvoj poziciji. Više je razloga, nije isto igrati u Požegi ili nekom drugom klubu, zbog kvalitete lige itd. Nama je krivo što je situacija takva i nešto se mora poduzeti kako Požega ne bi ispala u niži, posljednji rang natjecanja - rekao je Gurdon.


Golove za Jakšić su zabili Kovačević, Dorić i Marjanović po dva komada te Filipović jedan.


- Jakšić će u pauzi ostati isti, očekujemo povratak našeg najboljeg strijelca Paroubeka koji se oporavlja od loma noge - zaključio je trener Jakšićana, Gurdon.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI