Požeški džudaši osvojili ekipno drugo mjesto i 25 medalja

Džudo turnir u Požegi
(FOTO: Anđelko Banović)

05.10.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3013

Judo klub Judokan iz Požege u subotu je u dvorani "Tomislav Pirc" na međunarodnom turniru ugostio 367 džudaša iz 37 klubova i devet zemalja. Domaći Judokan uspio je osvojiti ekipno drugo mjesto iza dubrovačkog kluba Ura nage. Treći je rumunjski klub Drobeta.






- Mlade sportaše iz Italije, Rumunjske, Bugarske, Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije i Hrvatske vodila je ista misao, boriti se i pobijediti. Bilo je tu i veselja i suza, nažalost i pokoja sportska ozljeda, ali najbitnije je da su svi otišli zadovoljni i puni uspomena. Mi smo zadovoljni jer smo osvojili ekipno drugo mjesto, tome se nismo nadali, s ukupno 7 zlatnih, 7 srebrnih i 11 brončanih medalja. Bez požrtvovanog zalaganja roditelja malih požeških judaša ovako dobre organizacije sigurno ne bi bilo - ističu iz Judo kluba Judokan.






Zlatne medalje za požeški klub osvojili su Šimun Begović, Marko Nekić, Angelica Legac, Bruno Vuković, Rafael Skeledžić, Luka Radić i Monika Pavličević. Srebro su osvojili Šimun Begović, Leon Galović, Angelica Legac, Nikola Raguž, Ana Prgomet, Marta Pamuklić i Filip Mjertan, a broncom su se okitili Niko Radić, Leon Drašković, Roko Papak, Petar Pečur, Mirta Svjetličić, Iva Dokić, Dea Pečur, Marta Pamuklić, Marija Machaček, Mislav Mandić i Gabrijel Miletić.





Na ovom su turniru nastupili i džudaši Judo kluba Kutjevo koji su osvojili 7 medalja. Srebrom su se okitili Anđela Marković i Sara Antunović dok su brončane medalje osvojili Nina Barić, Ivana Grgić, Ivan Pastierik, Ivan Kljajić i Josip Cvitković.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI