Slavonija na teškom terenu razbila Višnjevac 7:2, Slavija izgubila 4:0

05.09.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 5331

U trećem kolu 3. HNL istok Slavonija je Požegi razbila Višnjevac 7:2 (2:0), dok je Slavija u Bijelom Brdu izgubila 4:0 (1:0) od BSK-a.

Utakmica u Požegi igrala se po kišnom vremenu, vodeći zgoditak za domaćine dao je u 16. minuti Jan Neruda, već osam minuta kasnije bilo je 2:0, a gol je dao Goran Jurić. Neruda se kao golgeter upisao još jednom, u 50. minuti, kao i Jurić u 77. minuti.

Golove za Slavoniju dali su još Valentino Podobnik (72. minuta) i mladi Marko Karačić u 87. minuti. Žute kartone dobili su Aleksandar Darmopil i Petar Tomić.  Autogol gostujuće ekipe dao je Andrej Šimunec u 64. minuti.


- Utakmica se igrala po teškom terenu. Od samog početka nametnuli smo agresivan i brz ritam gdje nismo dali protivniku da složi niti jednu akciju. Već na početku imali smo dvije, tri prilike nakon izrađenih akcija i dosta golova je palo iz prekida. Gledatelji su mogli uživati u predivnoj predstavi igrača, igrači su odigrali taktički borbeno i disciplinirano i u fazi obrane i u napadu.


- Zadovoljni smo, u srijedu smo već u Bjelovaru i tamo ćemo vidjeti točnije gdje smo - rekao je predsjednik ŠNK Slavonija Krunoslav Prpić.

Slaviji je u Bijelom Brdu tri gola zabio Marko Tomas kojega je trener Davor Rupnik uveo u 14. minuti drugoga dijela. Zgoditke je postigao u 62., 66. i 84. minuti. Prvi gol za domaćina dao je Nemanja Dorić u 26. minuti.

Nakon tri odigrana kola Slavonija se na ljestvici 3. HNL istok nalazi na četvrtom mjestu sa 6 bodova, ispred su BSK, Mladost i Bjelovar s bodom više. Slavija je sedma također sa šest bodova, ali s nepovoljnijom gol razlikom.

Slavonija u srijedu 9. rujna putuje u Bjelovar, dok Slavija dočekuje Mladost.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI